Alege producator

Termeni si conditii newsletter

1. Inregistrare

 

Pentru abonare la newsletter trebuie sa furnizati adresa de e-mail. Este obligatoriu ca datele introduse in formular sa fie reale. Nu este permisa introducerea datelor false precum si introducerea de date care nu va apartin. Ulterior completarii formularului veti fi abonat automat la newsletter. Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza fara o notificare in prealabil abonarea la newsletter daca se observa ca datele introduse in formular nu sunt reale sau nu va apartin.

 

2. Conditii de utilizare

 

Utilizatorul trebuie sa se asigure ca newsletterele trimise de catre furnizor ajung la destinatie (sunt livrate in Inbox). In cazul in care e-mailurile trimise de catre furnizor ajung in dosarul (folder-ul) de Spam / Junk / Bulk / Trash (automat) sau sunt marcate ca fiind Spam de catre softul folosit (clientul de e-mail), utilizatorul trebuie sa apese pe Not Spam / Not Junk.

 

Furnizorul respecta dreptul la intimitate al utilizatorului iar in cazul in care utilizatorul nu doreste sa mai primeasca newsletter-ele trimise de furnizor, este suficient sa se dezaboneze. Dezabonarea este instanta, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterioare decat daca se reaboneaza.

 

3. Date cu caracter personal

 

Completand formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, va dati acordul, in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de furnizor.

 

4. Responsabilitate

 

Furnizorul nu ofera niciun fel de garantie asupra continutului furnizat in newsletter si nu ofera nicio garantie ca serviciul va functiona fara intreruperi sau fara erori, ca defectiunile vor fi remediate sau ca materialele furnizate prin email sunt corecte, exacte si/sau de incredere. Totodata furnizorul nu garanteaza ca probleme de securitate sau erorile umane si/sau ale softului pot fi preintampinate in totalitate.

 

Furnizorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplaceri cauzate de folosirea serviciului. Raspunderea folosirii serviciului revine in totalitate utilizatorului.

 

Politica anti spam SC Big Fish Articole de pescuit & nada SRL nu tolereaza mesajele nesolicitate (SPAM). Totodata, furnizorul garanteaza ca din momentul dezabonarii, nu veti mai primi editiile viitoare ale newsletter-ului. Fiecare newsletter trimis de catre furnizor va contine instructiuni clare de dezabonare instant (one click).

 

5. Incetarea furnizarii serviciului

 

Oricare dintre parti are dreptul de a inceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricand, fara invocarea vreunui motiv si fara notificare prealabila.

 

SC Big Fish Articole de pescuit & nada SRL isi rezerva dreptul de a inceta imediat furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat conditiile mentionate mai sus.

 

6. Legea aplicabila. Rezolvarea litigiilor

 

Acesti Termeni si Conditii Generale sunt guvernati de legea romana. Orice neintelegere in legatura cu executarea acestor Termeni si Conditii Generale va fi rezolvata pe cale amiabila. Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente din localitatea in care SC Big Fish Articole de pescuit & nada SRL este inregistrata.

 

7. Date de contact

 

Pentru orice intrebare privind serviciul furnizat ne puteti contacta pe adresa de mail contact@bigfish.ro

 

8. Clauze finale

 

Furnizorul poate colabora cu terti pentru a va putea oferi in conditii optime serviciul gratuit.

 

Acesti termeni si conditii pot fi modificati ulterior, la orice data de catre SC Big Fish Articole de pescuit & nada SRL, fara a fi necesara o notificare prealabila. Atunci cand se opereaza aceste modificari, SC Big Fish Articole de pescuit & nada SRL va pune la dispozitie o noua versiune a Termenilor si Conditiilor Generale pe Site. Utilizatorul este obligat sa verifice periodic acesti termeni si conditii, iar in cazul in care nu mai este de acord, trebuie sa nu mai foloseasca serviciul de Newsletter.