angle-top sound-loud-filled

Inchide

                         Voucher cadou

 

Voucherele cadou oferite de magazinul nostru te ajuta sa rezolvi dilema cand vrei sa cumperi un cadou unui pescar impatimit. Nu poti gresi pentru ca, la final, sarbatoritul este cel care isi alege propriul cadou! 

Tot ce trebuie sa faci este sa achizitionezi unul dintre voucherele de mai jos cu valori de 150, 300, 500 sau 1000 lei.

Dupa achitarea cu cardul de credit si validarea platii de catre unul dintre operatorii nostri, voucherul va fi transmis beneficiarului in format electronic pe e-mail, sub forma unui cod unic. Codul poate fi folosit la cumparaturi ulterioare reducand valoarea cumparaturilor cu suma achitata de tine cand ai achizitionat voucherul. Deasemenea, impreuna cu acest cod se vor transmite si instructiuni de folosire pentru o experienta usoara si placuta la achizitia produsului cadou dorit.

Codul transmis beneficiarului poate fi folosit o singura data si are o valabilitate de doua luni de la emitere

Cu ajutorul voucherului pot fi achizitionate produse din intreaga noastra oferta

Voucherul poate fi folosit si in showroom-ul nostru din strada Aurel Vlaicu, nr 126, sect 2, Bucuresti la ridicarea unei comenzi plasate pe magazinul online. Este necesar ca beneficiarul sa prezinte un act de identitate (CI) si codul unic primit pe e-mail.

Daca produsul cumparat cu un voucher este returnat in perioada reglementata de lege, voucherul va fi reactivat, beneficiarul putand alege sa il foloseasca pentru achizitia unui alt produs. 

Valoarea voucherului cadou nu poate fi preschimbata in bani.

Produsele achizionate cu ajutorul voucherului cadou trebuie sa aiba valoare cel putin egala cu cea voucherului. Daca valoarea este mai mare, vom conveni cu beneficiarul modul in care se va achita diferenta.

 

ATENTIE!

1. Se poate achizitiona si achita un singur voucher o data.

2. Voucherul nu este supus la achizitie altor reduceri, coduri de discount sau campanii promotionale. Reducerile se aplica insa la folosirea lui, functie de produsele si clientul care beneficiaza de voucher. 

3. La achizitia unui voucher cadou este necesar sa nu mai fie alte produse in cos cand se face tranzactia. Deoarece metoda de transmitere este electronica, nu putem procesa comenzi care includ alte produse alaturi de voucher.