angle-top sound-loud-filled

Inchide

Magazinul online www.bigfish.ro apartine societatii S.C. Big Fish Articole de Pescuit & Nada S.R.L.

Ne vom referi mai jos la Bigfish.ro sau S.C. Big Fish Articole de Pescuit & Nada S.R.L. ca ”Big Fish”, iar termenii ”user” si ”utilizator” se refera la orice persoana fizica sau juridica care alege sa primeasca comunicari de la noi prin completarea formularului de contact si care alege sa isi creeze cont pe site-ul nostru.

In scopul comunicarii de marketing cu utilizatorul, ca si cu toti cei interesati de serviciile noastre, alegem sa comunicam prin intermediului telefonului sau emailului, care pot fi inregistrate in baza noastra de date prin completarea unui formular de contact. Pe baza completarii de buna-voie a formularului de contact de catre utilizator, ne asumam dreptul de a contacta utilizatorul pentru a-i transmite oferte comerciale sau continut ce l-ar putea interesa.

In cazul in care se inregistreaza ca user si isi creeaza un cont pe site-ul Bigfish.ro, utilizatorul este direct responsabil pentru validitatea datelor pe care le inregistreaza pe site, precum si pentru pastrarea secreta a parolei de acces in contul sau creat pe Bigfish.ro

In ambele situatii, ca simplu utilizator care a acceptat prin completarea formulatului de contact sa primeasca newsletter si alte mesaje comerciale de la noi, ca si in cazul in care isi creeaza cont de utilizator pe site, pe care il administreaza singur si il utilizeaza cu ID si parola, utilizatorul este de acord ca datele sale personale sa fie inregistrate in baza de date a Big Fish si pastrate pe o perioada nedeterminata de timp sau pana cand utilizatorul solicita in scris altfel.

Big Fish are dreptul de a elimina oricand un utilizator din baza de date sau de a inchide contul creat de un utilizator pe Bigfish.ro fara sa anunte in prealabil utilizatorul.

Utilizatorul are dreptul sa utilizeze datele sale personale dupa cum doreste pe site-ul nostru si se face direct si unic responsabil pentru cazul in care da acces unor terti in contul sau. In acest caz, Big Fish nu isi asuma nicio responsabilitate fata de eventualele consecinte care pot aparea.

Utilizatorul are dreptul de a cere schimbari ale datelor sale personale in baza noastra de date, precum si de a cere eliminarea completa din baza noastra de date. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, utilizatorul are obligatia de a ne informa printr-un email la adresa contact@bigfish.ro referitor la modificarile pe care le doreste referitor la datele sale personale.

Big Fish se obliga sa nu faca publica adresa de email a utilizatorului si sa nu o transmita catre terti, cu exceptia cazului in care legea cere altfel.