angle-top sound-loud-filled

Inchide

BigFish.ro va ofera patru modalitati de plata:

1. Plata la livrare / ramburs

2. Transfer bancar (ideal pentru persoanele juridice)

3. Plata cu cardul bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro etc)

4. Plata cu cardul in 6 rate fara dobanda prin Banca Transilvania (Star BT), Alpha Bank si Credit Europe (Card Avantaj).

Plata se poate efectua dupa cum urmeaza:

* Cardurile Star BT in showroom si online

* Cardurile Alpha Bank  doar online

* Cardurile BRD Finance doar online

* Cardurile Credit Europe 'Card Avantaj' doar in showroom

1. Plata la livrare / ramburs 

Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid in momentul livrarii coletului. Este ceea ce se cheama si plata ramburs. Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate plus plata transportului atunci cand este cazul. Pentru mai multe detalii referitoare la plata transportului in sistem de plata ramburs, vizitati sectiunea TRANSPORT de pe prima pagina a siteului sau prin click AICI

2. Transfer bancar

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de SC Big Fish Articole de pescuit & nada SRL , in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Originalul facturii il veti regasi in colet.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

Datele de identificare ale SC BIG FISH ARTICOLE DE PESCUIT & NADA SRL sunt:

CUI: RO17382878

NR. REGISTRUL COMERTULUI: J40/5313/2005

ADRESA SEDIULUI SOCIAL: Sos Iancului, nr 132, bl 121A, sect 2, Bucuresti

BANCA: Banca Transilvania, Stefan cel Mare

IBAN: RO07BTRL04401202H92294XX (RON)

SWIFT: BTRLRO22

Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate plus plata transportului atunci cand este cazul.

3. Plata cu cardul bancar prin operatorul online de plati EuroPayment Services SRL (Visa, MasterCard)

Daca ati ales metoda de plata " Plata cu card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul

dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectueaaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de

securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in

sistemele Visa si MasterCard.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii emitente a cardului d-voastra.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele EuroPayment Services SRL . EuroPayment Services nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. 

Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate plus plata transportului atunci cand este cazul.

4. Plata cu cardul in 6 rate fara dobanda

Online prin card de credit emis de Alpha Bank

"Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT)

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului."

Online prin card de credit emis de BRD Finance

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :

- alegi produsele dorite

- alegi optiunea de plata potrivita nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta :

a) plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile : 0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie, 0% comision pentru tranzactia efectuata.

b) plata in rate cu 0% dobanda, alegand durata de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si optiunile de plata, precum si exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro

In magazin si online prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Folosind cardul de credit de la Banca Transilvania, prin programul Star BT beneficiezi de rate fara dobanda pentru orice cumparatura efectuata in magazinul online.

Daca detii un card Star BT emis de Banca Transilvania, poti achita in 2 pana la 6 rate egale fara dobânda.

Sunt incluse in program cardurile de credit MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary si Visa Platinum.

Pentru aceasta tranzactie nu ti se va percepe nici un comision. Afla mai multe despre programul Star BT pe www.starbt.ro.

In magazin prin card de credit emis de Credit Europe (Card Avantaj)

Pentru asistenta non-stop despre cardurile CardAvantaj, apelati: CEBLine: 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000.