angle-top sound-loud-filled

Bezár

Adatkezelési tájékoztató

A www.bigfish.ro webáruház a SC Big Fish Articole De Pescuit & Nada SRL vállalathoz tartozik.

A továbbiakban a www.bigfish.ro webhelyre vagy a SC Big Fish Articole De Pescuit & Nada SRL cégre mint „Big Fish” fogunk hivatkozni. Az user, ügyfél vagy felhasználó kifejezések bármely olyan természetes vagy jogi személyre vonatkoznak, aki kapcsolatfelvételi űrlapot tölt ki vagy felhasználói fiókot regisztrál annak érdekében, hogy értesítéseket kaphasson tőlünk.

A marketing jellegű megkereséseket telefonon vagy emailen keresztül küldjük regisztrált ügyfeleink és a szolgáltatásaink iránt érdeklődők számára, amelyeket egy kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésén keresztül adhatnak meg. Az űrlap kitöltésével felhatalmazza a Big Fish-t, hogy marketing jellegű vagy egyéb olyan tartalmakat küldjön, amelyek Ön mint ügyfél számára érdekesek lehetnek. 

A Big Fish weboldalán felhasználói fiók regisztrálása estén az ügyfél közvetlenül felelős a megadott adatok valóságtartalmáért, valamint a fiókjához járó jelszó titokban tartásáért is. 

A fent említett mindkét esetben, úgy a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése, mint a felhasználói fiók regisztrálása esetén, az ügyfél belegyezését adja, hogy a személyes adait a Big Fish adatbázisában rögzítse és határozatlan ideig tárolja, amennyiben az ügyfél nem rendelkezik másképpen és ezt írásos formában nem közli.

A Big Fish-nek bármikor jogában áll eltávolítani adatbázisából a felhasználót vagy az itt regisztrált fiókját törölni előzetes értesítés nélkül.

A felhasználónak jogában áll, hogy a Big Fish weboldalán személyes adatait szabadon használhassa. Amennyiben kiadja felhasználói fiókjának adatait egy harmadik félnek, a közvetlen és egyéni felelősséget a felhasználót terheli. Ebben az esetben a Big Fish nem vállal semmilyen felelősséget a lehetséges következményekért.

A felhasználónak jogában áll megváltoztatni a személyes adatait, és ezek teljes eltávolítását kérni az adatbázisunkból. Annak érdekében, hogy ez lehetséges legyen, a felhasználó köteles értesíteni minket e-mailben a contact@bigfish.ro-n a személyes adatait érintő változásokról.

A Big Fish vállalja, hogy nem teszi közzé a felhasználó e-mail címét, és nem továbbítja harmadik félnek, kivéve, ha a törvény másképp nem rendelkezik.
Abban az esetben, ha a felhasználó tudatosan vagy önhibáján kívül nyilvánosságra hozza vagy közzéteszi valamilyen nyilvános felületen személyes adatait, és ezekhez egy harmadik fél hozzájut, a felelősség teljes mértékben a felhasználót terheli, a Big Fish mentesül mindennemű felelősség alól.
Az általunk bekért személyes adatok mellett, a felhasználó szabadon küldhet a Big Fish felé különféle anyagokat, információkat, adatokat. Ha ezeket nem a Big Fish kérte be, akkor semmilyen felelősség nem terheli ezek bizalmas vagy biztonságos megőrzése tekintetében. A felelősség ez esetben a tulajdonosé vagy felhasználóé, aki ezeket továbbította felénk.

A www.bigfish.ro webdoldalon harmadik fél hirdetéseit, harmadik fél webhelyeire vagy más webhelyekre mutató linkeket tehetünk közzé, amelyek biztonságos tartalmáért vagy vírussal való fertőzöttségükért nem vállalunk felelősséget. Az felhasználó önkéntesen navigál az előbb említett webhelyekre, ezáltal maga után vonnva a teljes körű felelősségét egy káresemény bekövetkezte miatt. Továbbá, ha a Big Fish weboldalán megjelenő hivatkozásokon át a felhasználó más weboldalakra navigál, és úgy dönt, hogy ezeken a webhelyeken személyes adatokat ad meg, a Big Fish mentesül mindennemű felelősség alól az adatok bizalmas és biztonságos tárolása tekintetében. E döntés eredményeként a felhasználó személyes adatait harmadik fél fogja tárolni, nem pedig a Big Fish.
Az általunk feldolgozott személyes adatok a következők: felhasználó családi neve és keresztneve, e-mail cím, telefonszám, tartózkodási hely, vállalt neve, vállalat azonosító adatai, székhely, cím, IBAN számlaszám, bank neve, a felhasználó beosztása.
A Big Fish fenntartja magának a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy kiegészítse az adatvédelmi irányelveit. A friss irányelvek és tájékoztató a Big Fish weboldalán való közzétételtől számítva lép hatályba.

Üdvözöljük a horgászfelszerelés webáruházunkban!

Kérjük, válassza ki a szállítási országot és a nyelvet:

Tara ta este Romania Romania

Selectati alta optiune daca locatia detectata de noi nu este corecta.

Üdvözöljük a horgászfelszerelés webáruházunkban! Kérjük, válassza ki a szállítás országát:

Select your shipping country

Austria